Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz eetkamerbank 629

Loading...

Rolf Benz eetkamerbank 629

De 629 eetkamerstoel bestaat uit opvallend zijn de ronde vormen van de zitkuip. En de poten die robuust naar buiten steken. De ronde lijnen van de zitkuip vormen een welkome afwisseling op de rechte, sobere lijnen van veel andere designmeubelen.

Bank en stoel Rolf Benz 629 zijn het resultaat van vele jaren ontwikkeling in design. Ze zijn geïnspireerd op het midden van de vorige eeuw en weten te overtuigen door een markante en warme designtaal. Hun elegante en lichte poten, die leverbaar zijn in twee massief houten uitvoeringen (eiken of noten) en in twee metalen versies (verkeerszwart of ombergrijs), maken daarbij indruk. De modellen kunnen vooral door de keuze aan bekledingsstoffen aan persoonlijke wensen worden aangepast. De bank en de stoel zijn configureerbaar in dezelfde kleur of als ‘mix & match’, waarbij de rugkuip van leer en de zitting van stof is. Ze vormen een harmonisch geheel en passen daarom perfect in een verfijnde woonomgeving.

Kenmerken

  • De bank en de stoel zijn elk verkrijgbaar in twee zithoogten: 48 of 50 cm.
  • De stoel is naar keuze met of zonder draaifunctie te verkrijgen.
  • De bank is in vier afmetingen leverbaar: 180, 200, 220 of 240 cm.
  • Voor het onderstel van de 629 heeft u verschillende opties:
    • Massief notenhout of eiken (naturel of donker gebeitst)]
    • Metaal gelakt in RAL 9017 verkeerszwart of RAL 7022 umbragrijs

Design: This Weber

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamerbank 629 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.