Rolf Benz Eindhoven

Welkom

Logo Rolf Benz Experience Center wit

Graag heten wij u welkom bij het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.
Ontdek de gehele actuele Rolf Benz collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt.

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER EINDHOVEN

Bij u thuis staat Rolf Benz het mooist. En natuurlijk in de Rolf Benz Experience Centers te Son (nabij Eindhoven). Nergens kunt u het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten van Rolf Benz intensiever beleven. Ontdek in de grootste Rolf Benz showroom van Nederland de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt. De ervaren en door Rolf Benz gecertificeerde inrichtingsexperts presenteren u de Rolf Benz producten, laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel de perfecte bank op basis van de beschikbare ruimte en uw zitvoorkeuren.

Rolf Benz & De Donjon

Een kasteel bouw je niet met stenen maar met relaties. Niet voor niets noemden we indertijd bij de verhuizing van ons familiebedrijf Prijt, naar Ekkersrijt ons gebouw de Donjon, de woontoren van een kasteel. Hier creëerden we op het knooppunt van de belangrijkste Brabantse wegen een ontmoetingsplaats tussen onze oude en nieuwe leveranciers en klanten, tot nieuwe inspiratie voor de inrichting. De Donjon als inspiratieplek, adviescentrum en vind-plek voor iets bijzonders.

In de meer dan 100 jaar van ons bestaan bouwden we aan duurzame relaties met onze leveranciers. Een van die fabrikanten waar we al generaties lang zaken mee doen is Rolf Benz. Inmiddels uitgegroeid tot een unieke geïntensiveerde samenwerking waarbij een deel van de Donjon omgebouwd is tot één van de drie Rolf Benz Experience Centers in Nederland waar onze geschoolde adviseurs u de gehele actuele Rolf Benz collectie kunnen tonen.

Wees welkom!

Namens het gehele Donjon Team
en de familie Prijt

Kom de meubelen van Rolf Benz ervaren

Welkom bij het Rolf Benz Experience Center in Son, waar u de wereld van Rolf Benz meubelen kunt ontdekken en beleven. Tijdens onze openingstijden nodigen we u uit om onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee vrijblijvend kennis te maken met onze uitgebreide collectie. Ons ervaren team van Rolf Benz adviseurs staat altijd voor u klaar. Zij kunnen u verder informeren over de verschillende mogelijkheden binnen de Rolf Benz collectie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle bank, een elegant eetkamermeubel of een uniek accentstuk, zij begeleiden u graag door onze collectie en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Als u behoefte heeft aan een meer uitgebreid advies, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs nemen graag de tijd om u te voorzien van gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Bezoek vandaag nog het Rolf Benz Experience Center in Son en ontdek de veelzijdige wereld van Rolf Benz meubelen. Laat u inspireren, geniet van onze gastvrijheid en laat onze adviseurs u helpen bij het creëren van uw ideale interieur. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Rolf Benz Experience Center Eindhoven bezoeken?

Het Rolf Benz Experience Center Eindhoven vindt u in de Donjon op de kop van Meubelboulevard Ekkersrijt te Son (nabij Eindhoven). U bent van harte welkom om voor het eerst of opnieuw ons mooie bedrijf te bezoeken! Op het knooppunt van de (inter-) nationale verbindingswegen A50 en A58 in het hart van de Design regio Brainport.

Het Experience Center is eenvoudig te bereiken en heeft uitstekende mogelijkheden tot (gratis) parkeren voor de deur.