Rolf Benz Eindhoven

Interieuradvies

Logo Rolf Benz Experience Center wit

Boek nu direct een gratis consult bij één van onze interieuradviseurs.

Boek nu direct een gratis consult bij één van onze interieuradviseurs

Maak direct digitaal een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Geef hierbij aan wat voor consult u wilt ontvangen. Alle consults zijn kosteloos en wij zullen u koppelen aan dé expert op het desbetreffende vakgebied! Zie onderaan op deze pagina wat voor soorten advies er zoal te verkrijgen zijn. Heeft u een ander advies gewenst kies dan voor het intake gesprek en geef aan wat u wens is. Dan zorgen wij voor het juiste consult.

Gratis (online) interieuradvies

Het Rolf Benz Experience Center onderscheidt zich niet alleen door een fraaie collectie meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Immers wonen is het meest persoonlijke wat er is…

Als bedrijf met 99 jaar ervaring in de regio Eindhoven weten we dat voor een woonzaak vooral ook de persoonlijke en deskundige begeleiding van de klant van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen. Maar tussen uw droom en de werkelijkheid willen wij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om uw wensen te realiseren.

Uiteraard geheel uitgaande van uw smaak en wensen maar ook mogelijkheden qua ruimte en budget. Die puzzel maken we graag samen met u. Ons advies is er altijd op gericht dat u uiteindelijk tevreden zult zijn, of het nu gaat om een bijzettafel, karpet, bank of compleet interieur. Het moet uw huis dat heerlijke thuisgevoel geven en of dat nu ‘helemaal lekker voor jezelf’ is of dat je ‘ermee voor dag wilt komen’ dat bepaalt u uiteraard zelf!

Wat houdt ons interieuradvies in?

Wij bieden drie soorten interieuradvies aan:

  • Advies in de winkel
  • Advies via internet
  • Advies bij u thuis

Interieuradvies in de winkel

Het advies kan heel eenvoudig in de winkel zijn door een van onze deskundige en ervaren interieuradviseurs. Zij begeleiden u graag door onze collectie, vertellen u de mogelijkheden en helpen u in de keuze van het juiste product. Een uitgebreider advies is ook mogelijk.

Hiervoor neemt u uw tekening mee van uw huis en wij tekenen graag de meubels voor u in, zodat we samen met u voor een goede en verantwoorde ruimtelijke indeling zorgen. U kunt zelfs op deze manier in perspectief, virtueel door uw woonkamer “wandelen”. Veelal kunnen we dit al ter plekke op dat moment in de winkel realiseren. Op drukke momenten vragen we u een paar dagen respijt zodat we in alle rust de presentatie kunnen maken en nodigen u dan graag uit ons advies te komen bekijken.

Interieuradvies via internet

Uniek drie dagen service: Daten met de Donjon!


U stuurt ons via E-mail de digitale plattegrond van huis op (of alleen van de ruimte waar het over gaat) met daarop de reeds aanwezige meubelstukken met daarbij uw wensen voor nieuw aan te schaffen meubelen en u krijgt binnen een paar dagen een interieuradvies van ons thuisgestuurd per mail.

Soms mailen we u nog wat vragen terug voor ons inzicht zodat we nog beter uw interieuradvies kunnen samenstellen. Uiteraard zijn we daarna graag bereid dit advies verder met u te bespreken maar het kan natuurlijk ook gewoon via email / internet.

U kunt uw plattegrond (evt. aangevuld met foto’s) en uw woonwensen naar het volgende e-mailadres sturen: advies@donjon.nl

Interieuradvies bij u thuis

Voor: interieuradvies – kleuradvies – tips – kleine aanpassing of totale ‘make-over’

Onze interieurspecialisten zijn graag bereid bij u thuis op locatie u van advies te voorzien of een eerste indruk op te doen om daarmee samen met u in de winkel aan de slag te gaan. Van hieruit kunnen we desgewenst een totaal advies geven, evt. in de vorm van een moodbord om de juiste sfeer te treffen en ook een kleuradvies behoort tot de mogelijkheden. We hebben ervaren kleurspecialisten en stylisten die graag met u mee denken en soms ongedachte adviezen en tips kunnen geven die uw interieur net even een andere look geven zonder een totale ‘make-over’.

Bel direct naar 0499 – 49 05 05 of