Rolf Benz Eindhoven

Onze specialisten

Logo Rolf Benz Experience Center wit

Onze interieurspecialisten zijn opgeleid om uw keuze te begeleiden.
Boek nu direct een gratis consult bij één van onze interieuradviseurs.

Een geslaagde aankoop begint met een goed advies

Onze interieurspecialisten zijn opgeleid om uw keuze te begeleiden. Ze kunnen geheel kosteloos een fraaie tekening van uw interieur maken om u inzicht te geven in de opstelling en kleurstellingen. Nadat ze goede notie hebben genomen van uw eigen specifieke persoonlijke wensen kunnen ze ideeën aandragen en verrassende suggesties geven om uw interieur een eigen “touch’ te geven. Soms helpt een moodboard om uw inzicht in uw eigen stijl en smaak te vergroten.

Maak direct digitaal een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Geef hierbij aan wat voor consult u wilt ontvangen. Alle consults zijn kosteloos en wij zullen u koppelen aan dé expert op het desbetreffende vakgebied!

Enkele van onze specialisten stellen zich graag even voor:

MICHAEL PRINS

senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring

Michael werkt al meer dan een kwart eeuw bij de Prijt groep en voelt zich vooral thuis bij de kerncollectie die we al jaren in de collectie voeren. Betrouwbare fabrikanten die met hun topontwerpers elk jaar weer voor een actuele mooie collecties zorgen. Bij de Prijt groep staat service en garantie hoog in het vaandel en met deze leveranciers hoef je je daar geen zorgen over te maken. Een van zijn favoriete merken is Rolf Benz maar ook topmerken als De Sede en Leolux verkoopt hij graag. Michael geeft o.a. leiding aan het speciaal opgeleide Rolf Benz team in de Rolf Benz studio.

SARAH VAN DER LEE 

geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel

Tijdens haar opleiding aan de kunstacademie heeft Sarah zich vooral gericht op kleur en textiel. Dat komt in haar advieswerk goed van pas. Ze gaat graag met de klant aan de slag om zijn of haar woning tot iets moois te maken. Waarbij ze geduldig de tijd neemt voor het creatieve proces om de meubels ook qua kleur en uitvoering helemaal tot hun recht te laten komen. Indien nodig geeft Sarah advies bij de mensen thuis in hun eigen omgeving en vaak heeft dat ook tot gevolg dat er bijv. een muurtje ‘van kleur verschiet’ waardoor het hele huis weer als nieuw lijkt! Ook de extra aandacht voor een fijne bekleding die past bij het gevoel van de klant vind ze van belang. In deze haastige tijd neemt ze net even iets meer tijd voor de klant: dat bent u als klant toch meer dan waard!

ANGELIQUE HEKERS 

styliste met oog voor detail en het complete interieur

Als interieur styliste volgt Angelique nauwkeurig de laatste trends op styling en interieur. Ze probeert die samen met de wensen van de klant zoveel mogelijk concreet te vertalen naar het interieur. Ze adviseert graag kleur die past bij de wensen van de klant en ziet dat er bij velen ook een behoefte is om met het wisselen van de seizoenen het interieur aan te passen en te re-stylen: dit is met de nieuwe collectie›s natuurlijk al een feest op zich. Graag nodigt Angelique u uit om de nieuwste trends met u te delen en wellicht toe te passen of als inspiratie te dienen in uw eigen huis! Uiteraard kan ze desgewenst bij u thuis advies geven om daarna in de winkel een en ander verder uit te werken.

TOM BIJSTERVELD  

vakbekwame servicegerichte verkoper met gevoel voor stijl en gastheerschap

Vanuit zijn opleidingen is Tom in eerste instantie in de mode terecht gekomen. Het gaf hem voldoening om mensen te adviseren wat bij hen past en de klanten tevreden de deur uit te zien gaan. Het werken met fraaie exclusieve mode- merken ligt heel dicht bij de advisering van de fraaie merken die de Donjon voert. Eigenlijk gaat het geven van interieuradviezen nog verder en is nog uitgebreider dan de modebranche. Vanuit de mode heeft Tom wel de liefde voor mooie stoffen overgehouden en bijv. oog voor detaillering in mooi stikwerk. In zijn opleidingstijd heeft hij zich ook bekwaamd in het vak: “hospitality” dat je met gastheerschap zou kunnen vertalen in de diepste betekenis van het woord. De klant ziet hij als gast in de winkel die we het zo goed mogelijk naar de zin mogen maken met goede adviezen en klantgerichte bediening.

PEGGY DE LANGEN

specialist in kleur en interieur

Tijdens haar studie aan het st. Lucas is haar liefde en gevoel voor kleur enorm geprikkeld en ontwikkeld. Echt leuk werd dat pas toen ze na haar studie in de interieurwereld haar deskundigheid in de praktijk is gaan gebruiken en verder ontwikkelen. Na een tijd in de meubelen te hebben gewerkt is Peggy een aantal jaren kleuradviseur geweest bij een internationale verf en behang keten. Ze mocht velen helpen in hun creatieve keuzes om hun interieur een nieuwe “look en feel” te geven door middel van goed gekozen verven en behang geïnspireerd door de laatste trends. Inmiddels is Peggy alweer een aantal jaren werkzaam bij de Donjon waar zij haar adviezen weer breder kan inzetten voor een “totaalplaatje” van wanden, vloeren en meubelen. Ook in het styling team van de Donjon kan ze haar gevoel voor verhoudingen en combinaties mooi gebruiken om de Donjon te stijlen naar de laatste trends.

MARTINE VAN DISSELDORP

enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond

Tijdens haar opleiding aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht heeft ze zich toegelegd op vormgeving in metalen en kunststoffen en daarbij leren kijken naar het detail van de dingen die ons omringen in het leven. Dat ‘omringen’ van mooie dingen deed ze letterlijk als zelfstandige in haar eigen edel- smederij annex winkel. Ze verkoos een nieuwe weg in te slaan om in een winkel met meubels als sierraden de klant te adviseren om het interieur nog mooier te maken. Zo vond ze de weg naar de Donjon waar ze zich in korte tijd bekwaamde in het mooie rijke meubel vak. U hebt het getroffen door haar geadviseerd te mogen worden, het zal u en haar vast sieren!

PETER LOO

vakman die u graag helpt met een advies op maat

Peter is als een gewaardeerde ervaren vakman een “jonge nestor” in ons verkoop/advies team. Peter draagt een schat aan ervaring met zich mee vanuit een mooie loopbaan in een aantal top interieur bedrijven in het zuiden van het land. Hij is gewend hoogwaardige designmeubelen te verkopen maar kan ook in andere stijlen rijkelijk combineren.Peter wordt gelukkig van blije klanten die iedere keer voor hem terugkomen. Hij is een adviseur die graag de tijd neemt om naar de klant te luisteren en samen met de klant een proces in te gaan om het interieur in de smaak en beleving van de klant te ‘optimaliseren’. Hij brengt in dat proces graag als vakman zijn luisterend oor, geduld maar ook kennis en kunde van de collecties, kleuren en vormgeving in en komt desgewenst graag bij de mensen thuis voor een advies op maat. Dat hij in verschillende bedrijven ook vertrouwenspersoon was tekent ook hem als betrouwbare deskundige adviseur die de tijd neemt voor u, waardoor de aankoop ook altijd een duurzaam karakter zal krijgen!

JOB PRIJT

creatief binnenhuis adviseur – “goed design is als goede wijn…om lang van te genieten!“

Als binnenhuis- adviseur mag je mensen helpen hun meest eigen plekje te creëren en vorm te geven en van een huis een echt thuis te maken om bij te komen van je drukke bestaan, te ontspannen en om de dingen te doen die je leuk of belangrijk vindt. Het is het mooiste vak dat er is om mensen daardoor een beetje gelukkiger te maken. Als medeverantwoordelijke voor de collectionering zijn we voortdurend opzoek naar de laatste ontwikkelingen in meubelland.  Naast de vele vertrouwde merken voeren we ook altijd enkele trendy en hippe merken die iets van het huidige tijdsbeeld verbeelden.