Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz 594 fauteuil

Loading...

Rolf Benz 594 fauteuil

De fauteuil met hoge rugleuning Rolf Benz 594 is een blikvanger en een bijzonder mooie comfortzone in één.

De zachte ronde lijnen van het ontwerp zijn het visuele voorproefje op een zeer zachte, nonchalante zitting. Door de fijn uitgebalanceerde rugwelving wordt u helemaal omgeven door comfort – een echte lievelingsplek.

Voor een ‘mix en match’-look kunnen de kleuren van de rugkuip en van de bekledingsstof van elkaar verschillen. De keuze van de poten beïnvloedt het karakter. De fraai gefreesde uitvoering in massief hout – eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten – getuigt van expressief vakmanschap. Het frame in staal, verkeerszwart, ombergrijs of Marrone metallic, oogt eerder filigraan en vrouwelijk. Optioneel zijn een bijpassende voetenbank en lendenkussens verkrijgbaar

Kenmerken

  • De Rolf Benz 594 is verkrijgbaar in de zithoogte 47 cm.
  • De zitdieptes van deze fauteuil zijn 56 of 66 cm
  • De hoogte van fauteuil is 112 cm
  • De breedte van 82 cm
  • De Rolf benz 594 is in stof & leer beschikbaar

 

Design: Sebastian Herkner

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw fauteuil uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz fauteuil 594 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.