Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz voetenbank 917

Loading...

Rolf Benz voetenbank 917

Deze gestoffeerde bank fungeert als praktisch en decoratief bijzetmeubel in de slaapkamer, maar vooral ook als metgezel van het bed Rolf Benz Tondo.

De stoffering met plooien verrast de toeschouwer met decoratieve koffernaden. Bij de afgeronde hoeken is de bekledingsstof kunstzinnig geplooid. Het frame en pootframe van dit pronkstuk bestaan naar keuze uit eiken, zwart gebeitst eiken of Amerikaans noten.

Kenmerken

  • De voetenbank 917 is een gestoffeerde bank met houten raamwerk en houten pootonderstel
  • De bank past optimaal bij het bed Rolf Benz TONDO
  • De afmetingen van de 917 zijn 122 x 45 cm, hoogte: 42 cm
  • Het pootonderstel kan desgewenst in eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout worden uitgevoerd.

Design: labsdesign

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw fauteuil uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz 917 voetenbank is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.