Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz stoel 600

Loading...

Rolf Benz stoel 600

Het Designduo Hoffman & Kayleyss uit Hamburg geven de klassieke kuipstoel een nieuwe, eigen look met een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. Dankzij het bijzonder comfortabele kussen dat vastzit aan de kuip, kun je met volle teugen genieten van een uitgebreid diner.

Zoals bekend van Rolf Benz zijn er vele mogelijkheden voor individualisering. De kuipstoel is in umbra grijs of antraciet kunststof vormgegeven. Naar wens kan hij worden uitgevoerd met een vast of draaibaar onderstel uit hout of metaal.

Als bijzondere hoogwaardige ambachtelijke variant kan de kuipstoel met kernleder in vijf zorgvuldige samengestelde grijs – en bruintinten worden bekleed. Voor het onderstel staan twee metallic kleuren en drie houtvarianten ter beschikking, zodat de eetkamerstoel voor veel verschillende interieurstijlen geschikt is.

Kenmerken

  • Kunststof kuipstoel in umbragrijs of antraciet bekleed met kernleder (umbragrijs, antraciet, middelgrijs, creme of cappuccino)
  • Onderstel in massiefhout, gelakt (eiken natuur, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout) of metaal (vier poot in staal in RAL 7022 umbragrijs of RAL 9017 verkeerszwart)
  • Optioneel draaibaar
  • Rugkussen in twee uitvoeringen gestept.
  • Zithoogte: 49 cm of 51 cm

Design: Hoffman & Kayleyss

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u het meubel in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz 600 stoel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.