Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz salontafel 901

Loading...

Rolf Benz salontafel 901

De Rolf Benz 901 salontafel heeft hetzelfde opvallende frame-ontwerp als Rolf Benz LIV. Hiermee nemen de ontwerpers het idee van de klassieke salontafel over en onderstrepen de geometrische vorm van Rolf Benz LIV. De tafels hebben twee maten en twee hoogtes.

Kenmerken

  • Voor het tafelblad van de salontafel 901 heeft uw de keuze uit: natuursteen Graphit Brown of Carrara; helder glas aan de onderkant gelakt in RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Maronne metallic.
  • Het frame en het onderstel van de 901 kan worden geleverd in de kleuren: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Maronne metallic.
  • De salontafel is verkrijgbaar in twee maten:
    • vierkant (84 x 84 cm, hoogte 22 of 35 cm)
    • rechthoekig (126 x 42 cm, hoogte 22 of 35 cm)

Design: Luca Nichetto / Nichetto Studio

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afmeting en afwerking. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale afwerking en afmeting voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u het meubel in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz 901 salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.