Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz hoekbank Cara

Loading...

Rolf Benz hoekbank Cara

Een bank om meteen verliefd op te worden. Dat is de Rolf Benz Cara hoekbank, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk “beminnelijke” eigenschappen.

De elegante verhoudingen en talloze ontspanningsfuncties zullen voldoen aan uw design- en comforteisen. Met de flexibele vormgeving van de gracieuze Rolf Benz Cara siert u elke ruimte op – ongeacht hoe groot die is. Dankzij 5 zitting- en bankbreedten, 7 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 rughoogten, 2 zithoogten, 2 zitdiepten, 7 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz Cara elke wens vervullen. En met vier optionele functies is zelfs het verlangen naar nog meer comfort gestild. U zult het zien: de Rolf Benz Cara is meer dan een kortstondige flirt.

De Rolf Benz Cara voegt zich naar elke ruimte en laat elk idee werkelijkheid worden – of het nu gaat om een kleine uitbreidingsgroep, een compacte hoekbank of een royaal wooneiland. Met de keuze van de poten (losse poot, metalen of houten beugel), geeft u uw persoonlijk woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte wordt bepaald aan de hand van de dikte van het rugkussen en kan per model worden geselecteerd. Het combineren van verschillende zitdiepten is hierbij mogelijk. De losse Cara bank is ook geheel naar uw eigen wensen aan te passen.

Kenmerken

  • De Cara bank is verkrijgbaar in de zithoogtes 43 of 46 cm
  • De zitdiepte van de bank is 55 of 59 cm
  • De rugleuning kunt u van een verborgen hoofdondersteuning laten voorzien.

Design: Anita Schmidt

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Cara hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden


Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.