Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz hoekbank Addit

Loading...

Rolf Benz hoekbank Addit

De universele hoekbank van deze tijd, inclusief de toekomst.

Onze levens vandaag de dag zijn -meer dan ooit- aan verandering onderhevig. Dit was voor de twee Berlijnse ontwerpers Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger de basis voor het ontwerp van Addit bank. Het resultaat is een modulair banklandschap met een iconisch design, dat zich aan bijna elke wens en elke ruimte aanpast. Indien nodig kan de hoekbank later ook stuk voor stuk worden uitgebreid. De grafisch-lineaire, zwevende uitstraling past in elke omgeving en de volumineuze kussens zorgen voor van de ultieme feelgood ervaring.

De Rolf Benz Addit hoejbank is mediacentrale, ontmoetingsplek voor de familie, thuiskantoor, speelplek, gesprekseiland en verrassingsplek in één. Het programma Rolf Benz Addit is gebaseerd op losse gestoffeerde elementen die rusten op een fijn, met leer bekleed frame. Het ontwerp straalt een speelse lichtheid uit en heeft toch de elegantie van een moderne klassieker. Als losse bank of met combinatiemodellen is het geschikt voor alle ruimtes.

Kenmerken

  • De Addit hoekbank is verkrijgbaar in twee zithoogtes.
  • Het opvallende frame dat de basis vormt voor het fijne lederen frame, kan worden uitgevoerd in de oppervlakken verkeerszwart, telegrijs 4 of saffierblauw.

Design: Tina Bunyaprasit & Werner Aisslinger

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Addit hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.