Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz fauteuil 383

Loading...

Rolf Benz fauteuil 383

Geniet van modern design en heerlijk zitcomfort met de Rolf Benz fauteuil 383!

De fauteuil Rolf Benz 383 maakt met gemak een spagaat tussen kussenachtig comfort en modern minimalisme. De organische en soepel gestoffeerde zitting wordt door een verfijnd ogende kruisvoet gedragen en geeft de fauteuil een slanke en tegelijkertijd gemoedelijke uitstraling – de ideale plek voor zorgeloze uren.

Het bijzondere aan deze fauteuil is het slanke, maar ontzettend stabiele frame van staalbuis. Dit staal kunt u met verschillende lakkleuren laten afwerken. Dankzij dit slanke frame oogt de fauteuil erg eigentijds en licht. Hierdoor staat de Rolf Benz 383 prachtig in moderne interieurs.

Wanneer u van optimaal comfort wilt genieten, is er een bijpassende voetenbank verkrijgbaar. Deze voetenbank heeft dezelfde kruisvormige voet.

Kenmerken

  • De zitdiepte van deze fauteuil 383 is 56 cm.
  • De Rolf Benz 383 heeft een zithoogte van 43 cm.
Design: Joachim Nees

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw fauteuil uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz fauteuil 383 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.