Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz eetkamerstoel 651

Loading...

Rolf Benz eetkamerstoel 651

Comfortabel en licht, discreet en elegant, puristisch en tegelijkertijd luxueus. De Rolf Benz eetkamerstoel 651 speelt het kunststuk klaar om alle voorwaarden voor de beste zitervaring te verenigen.

Het afgezette zitkussen blijkt daarbij een ware kunstgreep te zijn, want ondanks de zachte zitting doet de stoel wonderbaarlijk verfijnd aan en vormt deze een toonbeeld van een perfect uitgebalanceerd design. De eetkamerstoel werd voor aangenaam en stijlvol samenzijn gecreëerd en past dankzij verschillende uitvoeringsvarianten in vrijwel iedere omgeving.

Kenmerken

  • De eetkamerstoel 651 is zowel verkrijgbaar met als zonder armleuningen
  • De poten van de 651 stoel zijn verkrijgbaar met zilverkleurige, ombergrijze en glanzend chromen oppervlakken
  • De zitting van de eetkamerstoel 651 is in de varianten comfort “Classic” of comfort “Soft” verkrijgbaar. 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamerstoel 651 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.