Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz eetkamerbank 620

Loading...

Rolf Benz eetkamerbank 620

De eetkamerbank werd lange tijd verworpen als te traditioneel. Maar met de Rolf Benz 620 doet een volledig nieuwe interpretatie van de zitbank z’n intrede in de moderne eetkamer.

Deze eetkamerbank is volmaakt op het gelijknamige stoelprogramma afgestemd. Daarnaast past hij door z’n zeer zakelijke en strakke vorm ook bij talloze andere stoelen en tafels. De massieve zijwanden van de Rolf Benz 620 zitbank zijn zonder overhang direct aan het zitvlak bevestigd en met het materiaal van zitting en leuning overtrokken. De eetkamerbank 620 is zowel in de basisversie als ook met leuning of hoekbank in vele verschillende maten en samenstellingen verkrijgbaar. Voor nagenoeg elke plattegrond is zo een optimale oplossing mogelijk.

Kenmerken:

  • De zithoogte van deze eetkamerbank 620 is 48 cm.
  • De Rolf Benz eetkamerbank 620 heeft een zitdiepte van 48 cm.
Design: Beck Design

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw meubel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamerbank 620 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.