Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz bed Sono

Loading...

Rolf Benz bed Sono

Een waar kunststuk en bijna te mooi om de ogen voor te sluiten tijdens het slapen.

Het hoofdeinde van Rolf Benz Sono maakt al indruk op het eerste gezicht door zijn uitvoerige ruitplooien. Daarmee geeft het gevolg aan de nieuw ontwaakte liefde voor details en sugtiele weelde. Ondanks al het handwerk behoudt het bed een zwevende elegantie. Rolf Benz Sono rust op sierlijke poten en nodigt uit tot een speelse mix & match: de voorzijde van het hoofdeinde kan naar wens van een andere bekleding worden voorzien dan de rugschaal en bedombouw. De naar achteren verplaatste poten bieden eveneens speelruimte voor individuele samenstellingen: ze zijn uitgevoerd in staal mat, verkeerszwart of okerbeige metallic. Het bed is leverbaar in drie breedtes en twee lengtes.

Kenmerken

  • De Sono is een gestoffeerd bedmet sierlijke, ambachtelijke details in verschillende uitvoeringen.
  • De totale afmetingen van het zijn: 224 (200) of 234 (210) x 213 (160), 233 (180) of 253 cm (210 cm)
  • Slaapsysteem: matras (pocketverenkern of koudschuim) met lattenbodem (vast of motorisch verstelbaar) of boxspring

Design: BECK DESIGN

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. Het Rolf Benz bed Sono is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.