Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz bank Nuvola

Het maakt niet uit wat u doet: tijd doorbrengen met het gezin, vrienden en kennissen ontvangen of op uw eentje genieten van een rustig moment. De Rolf Benz bank Nuvola lijkt voor uw leven gemaakt.

Het royale comfortabele systeemprogramma biedt de keuze uit een grote hoeveelheid losse elementen. Met deze elementen zijn de meest uiteenlopende flexibele opstellingen mogelijk. De combinatiebank valt op door zijn ongedwongen, op internationale trends gebaseerde uiterlijk en maakt van elke woonruimte een plek waar het leven bruist – of soms ook tot rust komt.

Met de Rolf Benz Nuvola bank hebt u altijd de mogelijkheid om uzelf en uw woonstijl te veranderen. Elk los element van dit modulaire programma is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar. De zitelementen zijn naar keuze beschikbaar in verschillende afmetingen, met of zonder armleuning of met rugloze gestoffeerde voetenbanken. Zo kan de opstelling op elk moment worden gewijzigd en afgewisseld.

Kenmerken

  • 3 zithoogten: 37 cm / 41 cm / 44 cm
  • 2 comfortopties: Lounge Plus / Lounge Deluxe
  • Kussens: rugkussens, nier-rugkussens en rugkussens met rol
  • Koppelschap en koppelbare tafel (Rolf Benz 987)
  • Pootuitvoering (zithoogte 41 cm of 44 cm): aluminium gegoten poot gelakt in verkeerskwart of umbragrijs of gepolijst
  • Pootuitvoering (zithoogte 37 cm): kunststofglijders, zwart

Design: In-house

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Nuvola bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt je contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.