Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz bank Alma

Loading...

Rolf Benz bank Alma

Soms moet men de teugels even laten vieren. Dat is precies waartoe de Rolf Benz Alma uitnodigt. Deze bank belooft reeds op het eerste gezicht een gevoel van vrijheid. Hij heeft om die reden alles in huis om uw nieuwe favoriete plek te worden.

Door de sierlijke poten lijkt de bank te zweven. De zitting met het comfort Lounge Deluxe geven hem daarnaast een gewichtloos zitgevoel. Een innovatieve leuning rondt het aangename beeld af en zorgt dankzij een volledig nieuw ontwikkelde rug voor een zacht, hoofdkussenachtig leuncomfort. Aan de vormgeving van uw geheel persoonlijke terugtrekplek zijn geen grenzen gesteld. Door de toevoeging van salontafels en rugloze gestoffeerde voetenbanken kunnen bovendien optische onderbrekingen en andere spannende composities worden gecreëerd. Een stilistisch hoogtepunt zijn de met houten knopen bevestigde leren banden die de bank omvatten en die apart kunnen worden uitgekozen. U kunt kiezen tussen lichtgrijze leren banden met eikenhouten knopen of antracietkleurige leren banden met notenhouten knopen. In de uitvoering zonder dit detail valt de Rolf Benz Alma op door zijn bijzonder ingetogen elegantie.

Kenmerken

  • De Alma bank kan worden uitgevoerd in 2 zithoogtes.
  • Alle zitelementen bestaan uit 4 poten, waardoor ze flexibel koppelbaar zijn.
  • De poten van de Alma bank kunnen worden uitgevoerd in 3 uitvoeringen.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Alma bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden!

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.