Rolf Benz bank Addit

Als pionier op het gebied van moderne interieurs presenteert Rolf Benz een innovatief banklandschap. Deze ontmoetingsplek voor de familie, thuiskantoor, speelplaats, gesprekseiland en verrassingsplek in één. Het bijzondere: ondanks al die flexibiliteit straalt Rolf Benz Addit bank comfort en ultieme elegantie uit.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Addit bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Artikelnummer: Rolf Benz bank Addit Categorieën: ,
 

Beschrijving

Rolf Benz bank Addit

De universele bank van deze tijd, inclusief de toekomst.

Onze levens vandaag de dag zijn -meer dan ooit- aan verandering onderhevig. Dit was voor de twee Berlijnse ontwerpers Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger de basis voor het ontwerp van Addit bank. Het resultaat is een modulair banklandschap met een iconisch design, dat zich aan bijna elke wens en elke ruimte aanpast. Indien nodig kan de bank later ook stuk voor stuk worden uitgebreid. De grafisch-lineaire, zwevende uitstraling past in elke omgeving en de volumineuze kussens zorgen voor van de ultieme feelgood ervaring.

De Rolf Benz Addit bank is mediacentrale, ontmoetingsplek voor de familie, thuiskantoor, speelplek, gesprekseiland en verrassingsplek in één. Het programma Rolf Benz Addit is gebaseerd op losse gestoffeerde elementen die rusten op een fijn, met leer bekleed frame. Het ontwerp straalt een speelse lichtheid uit en heeft toch de elegantie van een moderne klassieker. Als losse bank of met combinatiemodellen is het geschikt voor alle ruimtes.

Kenmerken

  • De Addit is er in de breedtes van 188, 206, 224 en 242 cm
  • De Addit bank is verkrijgbaar in twee zithoogtes van 42 en 45 cm.
  • De zitdiepte van de bank is 63 cm
  • Het opvallende frame dat de basis vormt voor het fijne lederen frame, kan worden uitgevoerd in de oppervlakken verkeerszwart, telegrijs 4 of saffierblauw.

Design: Tina Bunyaprasit & Werner Aisslinger

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Addit bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

, , ,

Conditie

Beschikbaarheid