Rolf Benz Eindhoven

Rolf Benz 957 tafel

Loading...

Rolf Benz 957 tafel

Vast of uittrekbaar: de Rolf Benz 957 overtuigt met buitengewoon vakmanschap en een vorm die in elke uitvoering van een goede smaak getuigt.

Met de optionele, vrijwel onzichtbare dubbele uit trekelementen verlengt u de tafel stapsgewijs met 50 of 100 cm. De poten, die ogen als een elegant gebogen band, kunnen aan één kant door middel van geïntegreerde, rubberen rollen heel eenvoudig worden uitgetrokken, waarna de telkens tweedelige extra tafelbladen kunnen worden uitgeklapt. De Rolf Benz 957 kan zo moeiteloos aan elke situatie worden aangepast.

Het stabiele frame is uitgevoerd in gelakt massief hout, naar keuze in eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten. Voor het tafelblad inclusief uittrekelement zijn naast deze houten varianten ook de keramische uitvoeringen Calacatta glad en Emperador extra verkrijgbaar, wat resulteert in een verfijnde materiaalmix van hout en keramiek

Kenmerken

Eettafel met tafelblad afmetingen:

  • 180, 200, 220 of 240 x 100 cm;
  • Dubbel uittrekblad: 50 x 50 cm
  • Hoogte: 75 cm

Design: Designschneider

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen materiaal en afmeting. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u het ideale meubel voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u het meubel in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz 957 tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit Rolf Benz meubel neemt u contact op met het Rolf Benz Experience Center Eindhoven.